1. Definitii

RO@WORK RECRUIMENT SERVICES SRL. – Societatea Comerciala RO@WORK, organizata in baza legii romane.

SITE – Domeniul www.roatwork.ro si subdomeniile acestuia.

CONTINUT are urmatoarea definitie:

 • toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
 • continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre roatwork.ro prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al RO@WORK UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de RO@WORK  intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care RO@WORK are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la RO@WORK , sau alte date privilegiate ale acesteia.

DOCUMENT – prezentele Termeni si Conditii

NEWSLETTER / ALERTA – mijlocul de informare periodica, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre RO@WORK  intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea RO@WORK  cu referire la informatiile continute de acesta.

VIZITATOR – persoanele care acceseaza Siteul roatwork.ro si subdomeniile acestuia.

 

2. General

2.1. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai Siteului de catre Vizitatori.

2.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea Siteului, implica aderarea vizitatorului la prezentele termeni si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.

2.3. Accesul se face exclusiv prin accesarea siteului public disponibil roatwork.ro

2.4. Prin folosirea Siteului, Vizitatorul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Siteului, sau oricarui tert cu care RO@WORK are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

2.5. In cazul in care Vizitatorul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru Document:

 • 2.5.1. Acesta renunta la: accesul la serviciile oferite de RO@WORK prin intermediul Site-ului, primirea newslettere-lor/alertelor si/sau comunicarilor din partea RO@WORK de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea RO@WORK.
 • 2.5.2. RO@WORK va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
 • 2.5.3. Poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

2.6. Vizitatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta Documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

2.7. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, acesta poate sa contacteze RO@WORK , sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la RO@WORK destinate acestui scop.

 

3. Continut

3.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a RO@WORK, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

3.2. Vizitatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de RO@WORK , includerea oricarui continut in afara site-ului RO@WORK, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al RO@WORK asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al RO@WORK .

3.3. Orice continut la care Vizitatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre RO@WORK si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea RO@WORK cu referire acel continut.

3.4. Vizitatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale Documentului.

3.5. Niciun continut transmis catre Vizitator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea RO@WORK si/sau al angajatului RO@WORK care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

3.6. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

 

4. Contact

4.1. RO@WORK publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare de catre Vizitator.

4.2. Prin utilizarea formularului de contact, Membrul sau Vizitatorul permite RO@WORK sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloacele electronice.

4.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea RO@WORK de a contacta Vizitatorul.

4.4. Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate RO@WORK se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Vizitatorului, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea RO@WORK in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

4.5. RO@WORK isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

 

5. Newslettere si alerte

5.1. In momentul in care Vizitatorul completeaza si trimite formularul de contact, acceptand Documentul (Termeni si Conditii) si Politica de confidentialite, acesta isi exprima acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea RO@WORK.

5.2. Datele preluate de la Vizitator in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre RO@WORK in limitele Politicii de confidentialitate.

5.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Vizitatori se poate face in orice moment:

 • 5.3.1. Folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si/sau alerte primite.
 • 5.3.2. Prin contactarea RO@WORK , conform cu informatiile de contactare, si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

5.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru Document.

5.5. RO@WORK isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newslettere si/sau alerte cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Vizitator care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newslettere si/sau alerte, fara nici un angajament ulterior din partea RO@WORK , sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

5.6. RO@WORK nu va include in newslettere si/sau alerte transmise Vizitatorului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al RO@WORK , la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor.

 6. Frauda

6.1. RO@WORK nu solicita Vizitatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

6.2. Vizitatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.

6.3. RO@WORK declina orice responsabilitate, in situatia in care un Vizitator ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele RO@WORK

6.4. Vizitatorul va informa RO@WORK asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

6.5. Comunicarile realizate de catre RO@WORK prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

 

7. Limitare de responsabilitate

7.1. RO@WORK nu poate fi tinut responsabil in nici un fel in fata niciunui Vizitator care utilizeaza Siteul sau Continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii

7.2. In cazul in care un Vizitator considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre RO@WORK violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii RO@WORK , conform detaliilor de contact, astfel incat RO@WORK sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

7.3. RO@WORK nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

7.4. RO@WORK nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:

 • 7.4.1. serviciul va fi potrivit cerintelor clientului
 • 7.4.2. serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel
 • 7.4.3. produsele/serviciile obtinute gratis sau contra-cost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului

8. Litigii

8.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre RO@WORK Vizitatorului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile “Termeni si conditii”.

8.2. Orice disputa cu referire la prezentul document Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Vizitator si RO@WORK se va rezolva mai intai pe cale amiabila.

8.3. Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Vizitator si RO@WORK sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul RO@WORK , in conformitate cu legile romane in vigoare.

8.4. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

8.5. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

 

9. Dispozitii finale

9.1. RO@WORK isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a Vizitatorului.

9.2. In limita prevederilor Termeni si Conditii, RO@WORK nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

9.3. RO@WORK isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

 

10. Feedback

10.1. In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu RO@WORK , va rugam sa ne contactati prin email la office@roatwork.ro.

10.2. Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul RO@WORK , functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea RO@WORK.